Ai spirit de aventura?

Clubul Montan Carpati 29 te invita la Via Ferrata in Cheile Turzii!

AVENTURA SI TRASEE MONTANE

Via Ferrata in Cheile Turzii

Via Ferrata este un traseu de alpinism accesibil oricărei persoane cu sau fără experiență în domeniu. Ai spirit de aventură? Ești o persoană activă? Vrei să îți depășești limitele? Via Ferrata e pentru tine!

DE CE AI NEVOIE? Dacă ai o dupămasă/ o zi de weekend liberă, alege traseul din Cheile Turzii, Vadu Crișului, Cheile Cuților sau Pietrele Negre. Ai nevoie de îmbrăcăminte sport/lejeră, încălțăminte aderentă, recipient cu apă. De restul ne ocupăm noi: Echipament de Via Ferrata format din lonjă cu amortizare, ham, cască, instructaj la începutul traseului și asistență pe tot parcursul traseului.

GAȘCA TA DE PRIETENI Organizăm special pentru grupul tău de prieteni sau colegi o tură de Via Ferrata în oricare din locurile amintite mai sus. Numărul maxim pentru această activitate este de 10 persoane. Pentru programări și informații suplimetare folosiți formularul de contact sau direct numărul de WhatssApp 0748996211

ÎNCHIRIEM ECHIPAMENT DE VIA FERRATA Avem echipament complet de Via Ferrata disponibil pentru închiriere compus din kit de Via Ferrata cu absorbitor de șoc, ham alpinism și cască de alpinism. Echipamentul se închiriază pe o zi și se poate ridica/returna de la sediul clubului (pret inchiriere: 70 lei/persoana).

Inscrieri

Via Ferrata in Cheile Turzii

Organizat de: Clubul Montan Carpati 29

Pret: 150 lei/persoana – cu instructor

Contact: 0748996211